fbpx

Grafisch ontwerp & drukwerk

Dat ik logo’s en huisstijlen ontwerp, dat weet je ondertussen hopelijk 🙂 En dat ik ervan overtuigd ben dat dat goede logo’s en huisstijlen zijn, dat spreekt voor zich… Maar wat ik je wel nog graag wil vertellen is HOE ik dat doe.

En dan bedoel ik niet welke software of technieken ik daarvoor gebruik, maar wel hoe ik erachter kom dat het logo dat ik ontwerp ook écht bij jou past.

Het verloopt dus zo… 🙂

1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Als we elkaar voor een eerste keer zien bij mij op kantoor, luister ik graag naar jouw verhaal : wat je doet en vooral waarom. Dáár ligt je sterkte, hetgeen jou en je bedrijf uniek maakt, en het is net dát wat ik vertaal tot een logo of huisstijl die jou op’t lijf geschreven is.

2. Offerte per mail
Na onze kennismaking bezorg ik je een offerte per mail. De prijzen voor de verschillende pakketten kan je ook hier al terugvinden.

3. Ready  – set – GO!
Wanneer je er klaar voor bent, dan schieten we samen in actie. Samen? Ja! Want ik wil van jou natuurlijk nog heel wat weten vooraleer ik in mijn pen kruip. Daarvoor ontvang je een documentje per mail, ter voorbereiding op onze volgende afspraak, waarvoor ik graag tot bij jou kom. Ik vind het heel belangrijk om ook eens zelf gezien te hebben wat je doet, waar en hoe je dat doet. Daarna laat ik mijn creatieve brein borrelen… 🙂

Visual Boost.14_banner

Voor wie?

  • Startende ondernemers die hun droom willen waarmaken.
  • Ervaren zaakvoerders die de juiste uitstraling willen voor hun bedrijf.
  • Zelfstandigen die hun droom een gezicht willen geven.