Abuna - Uw mentor in financieel advies

Abuna is de samenwerking tussen Ben Vandebergh en Christophe Hermans. Zij zijn van mening dat het beeld van een accountant die de hele dag achter een bureau zit en dikke mappen met rekeningen en cijfers bestudeert, niet meer van deze tijd is. Abuna vindt dat persoonlijk financieel advies het verschil maakt. Dit concept werd verwerkt in de ontwikkeling van de hele Abuna-huisstijl.

Logo

Briefhoofd + enveloppe

Naamkaartjes

Groetenkaart

Website

Kerstkaart 2014

Project Details| Visit Website

Vastgoed Suzanne Louw

Suzanne Louw startte in het najaar van 2014 met haar gloednieuwe vastgoedkantoor. Naast haar advies bij het kopen of verkopen van je woning is Suzanne Louw ook nog energiedeskundige. Visual Boost ontwikkelde voor haar een modern logo met een jonge look en bijpassende naamkaartjes.

Logo

Naamkaartjes

Project Details

Taart at Ine

Taart at Ine is het gloednieuwe project van Ine Goossens. Pattiserie is haar passie en daar gaat ze dan ook helemaal voor! Het lekkere gebakje tartatin inspireerde haar op haar passie de naam 'Taart at Ine' mee te geven: geen toeval! Op haar blog vind je allerlei lekkere gebakjes, koekjes en taartjes terug.

Logo

Naamkaartjes

Visit Website

Energy Partner

Energy Partner is een firma die zich o.a. specialiseerd in energie-advies. Visual Boost stond hun bij in het aankleden van de kantoorruimte.

Raambestickering

Roll up banners

Naamkaartjes

Project Details | Visit Website

Welkom Hannelore

Op 20 maart werd Hannelore geboren, dochtertje van Niki en Frauke en zusje van Joppe. De trotse ouders kozen voor een vrolijk en kleurrijk ontwerp voor het geboortekaartje. Het drukwerk werd afgewerkt met een matte laminaat met spot-uv.

Geboortekaartjes met bijpassende enveloppen

Lynen Industrial Carpentry

Lynen Industrial Carpentry is een houtschaverij in Heusden-Zolder. Om hun nieuwe artikelen in de kijker te zetten, werd er een folder ontwikkeld in 3 verschillende talen.

Folders

Project Details | Visit Website

Domani

Mode van Morgen vandaag bij Domani! Visual Boost ontwikkelt op regelmatige basis de nieuwsbrief van Boetiek Domani.

Ook de originele cadeaubon van Boetiek Domani en de geadresseerde direct mailing voor de opendeurdagen werden van A tot Z door Visual Boost verzorgd.

Nieuwsbrief

Cadeaubon

Direct Mailing

Project Details | Visit Website

Welkom Jip

Op 25 januari werd Jip geboren, het eerste zoontje van Janneke en Bram. De tekening op het geboortekaartje is van de hand van Noël Vos. Hij zorgde eerder al voor het ontwerp van de huwelijksuitnodiging van Janneke en Bram. De verhaallijn hiervan werd dus verder doorgetrokken in het geboortekaartje.

Optiek Karine

Optiek Karine organiseerde in november haar Style- & Beautydag. Met deze uitnodiging werden haar klanten overtuigd om zich snel in te schrijven en te genieten van een dagje stijladvies.

Ook de cadeaubon werd in ditzelfde nieuwe jasje gestyled.

Uitnodiging

Cadeaubon

Project Details

Schoonheidsspecialiste Steffi

Schoonheidsspecialiste Steffi verhuisde onlangs naar een nieuwe locatie. Om de opening van de nieuwe zaak professioneel in te kleden, werd er een prijslijst, naamkaartje en flyer ontworpen.

Prijslijst

Naamkaartje

Flyer

Banner

Cadeaubon met bijpassende enveloppen

Project Details

Gabiria Hair Design

Gabiria Hair Design deed een beroep op Visual Boost voor het ontwerp en drukwerk van naamkaartjes en een flyer om in de lokale buurt te verdelen.

Naamkaartje

Flyer

Banner

Project Details

Dierenartsencentrum Herckenrode

Dierenartsencentrum Herckenrode wilde zijn gevelreclame vernieuwen. De bestaande banner langs de straatzijde werd vernieuwd en in een nieuw concept gestoken.

Banner

Online Oudercontactsysteem

Het online oudercontactsysteem laat scholen toe op een praktische en efficiënte manier een oudercontact te plannen. Met behulp van een Excel-werkblad wordt er in 3 simpele stappen voor gezorgd dat ouders online hun afspraak kunnen vastleggen. Het bespaart scholen een hele berg tijd!

Website

Project Details | Visit Website

Suska Berg - Eindejaarsactie

Tijdens de eindejaarsperiode slaan de handelaars van Suska Berg de handen in elkaar. Ze organiseren een eindejaarsactie waarbij klanten cadeaubonnen kunnen winnen. Visual Boost zorgde voor het ontwerp van de affiche en inschrijvingsformulieren.

Affiche & inschrijvingsformulier

Bellona consulting

Bellona Consulting is een jonge onderneming, actief in boekhouding en fiscaliteit. Visual Boost verzorgde hun huisstijl.

Logo & Huisstijl + Templates

Project Details | Visit Website

aliast

Aliast is een project van Bellona Consulting dat zich bezig houdt met consultancy op vlak van bedrijfsbeheer en netwerking omtrent ondernemerschap.

Logo & Huisstijl + Templates

Project Details | Visit Website

De Ballonnenreus

De Ballonnenreus brengt entertainment en sfeer op jou evenement. Zijn orginele ballonfiguren, zijn grappige houding en de interactie met het publiek maken van jouw feest of evenement gegarandeerd een succes.

Logo & Huisstijl

Project Details | Visit Website

Soricare

Soricare is een product tegen psoriasis op basis van plantaardige oliën. Soricare dringt diep in de huid door en vormt een emulsie die de bovenste lagen van de huid vrijmaakt, waardoor de huid zichtbaar verbetert.

Folder & Display

Naamkaartje

Affiche

Stickers

Project Details | Visit Website

sesame - expansion tanks

SESAME expansievaten staan voor makkelijk onderhoud, betere kwaliteit en een langere levensduurte.

Logo & Huisstijl + Templates

Brochures

Juga campingshop

Juga campingshop is de grootste online kampeerwinkel van België. De naamkaartjes en de banners voor in een stoepbord werden door Visual Boost ontworpen en geleverd.

Naamkaartjes

Stoepbord

Project Details | Visit Website

Funny Event

Funny Event is reeds jaren actief in de animatie voor klein en groot . Samen met haar team en motto - 'Een lach op ieders gezicht is onbetaalbaar'- geeft zij graag uw feest of evenement net dat extra tintje.

Advertentie HBVL - Het Belang van Herk-de-Stad

Brandweer Heusden-Zolder

De vriendenkring van de brandweer van Heusden-Zolder organiseerde op 15 december 2012 voor het eerst een kersthappening achter de kazerne.

Affiche

Painturaille

Painturaille is een onderneming in schilderwerken en renovatie aan bouw in de regio van Gent. Hun specialiteit ligt in schilder- en plamuurwerken.

Logo

De natuurfrituur

De Natuurfrituur uit Gent is niet alleen een mobiele frituur, maar ook een biologische en vegetarische frituur. Met hun unieke concept trekken ze het hele land door en zijn ze terug te vinden op allerlei evenementen en feestjes.

Logo