fbpx

Wie zijn we?

Hoi, ik ben Evelien, en zoals jullie al konden raden ben ik grafisch ontwerper 🙂

Al van kinds af droom ik van mijn eigen zaak. Hoe dat komt? Geen idee… Wat ik toen concreet wilde doen? Dat wist ik eigenlijk nog minder. Laat staan dat ik toen al vastberaden was om ooit effectief die eigen zaak uit de grond te stampen.

De drive om iets met die droom te doen kwam pas toen ik mijn studies marketing afrondde. Ik had een creatieve microbe te pakken die me niet meer los liet. Zo begon ik aan mijn eerste job in een drukkerij en startte ondertussen als graficus in bijberoep. Vijf jaar later hakte ik de knoop door en begon in hoofdberoep : Bye bye zekerheid en stabiliteit, hallo aan mijn grote droom! Eindelijk kon ik doen wat ik Ă©cht het allerliefst deed. En eerlijk gezegd : die droom is sindsdien alleen maar verder gegroeid, net zoals mijn bedrijf en ikzelf.

Visual Boost is ondertussen een grafisch bureau gespecialiseerd in logo’s en huisstijlen die nĂ©t dat stapje verder gaan. Als graficus ben ik er 100% van overtuigd dat een huisstijl mĂ©Ă©r is dan het lijkt. Een huisstijl moet passen, zoals een goede jeans. Hij moet passen bij je bedrijf, bij jou en bij je ideale klanten.

Ik werk dan ook vaak samen met klanten die, net zoals ik, de grote stap zetten om hĂșn droom waar te maken en die het ook Ă©cht juist willen doen. Die willen dat het plaatje klopt en die een duidelijke uitstraling willen voor hun bedrijf. ‘Designing dreams’, dat is wat ik doe. Een droom wordt tastbaar, visueel. Dan kan het grote avontuur eindelijk beginnen…

XO Evelien